Giani bate tobili

Inteleg , esti bun la batut ceaoane , si esti si numarul 1 , cu fata aia?trebuie sa iti dea cineva in cap cu darbuka aia sa te trezesti

Continuar leyendo

Manelisti la metrou

Si cum mai rau nu se putea, babuinii au iesit la metrou sa se dea in spectacol si ca au Bmw ul parcat in fata , si ca au valoare .Costii Ionita apare in peisaj , car emi se pare cea mai proasta specie de babuin , trebuia batut la inceput , ca el a raspandit virusul asta .Sa nu imi iasa pe strada in cale ca il scuip , sau Bursuc ala , a scos el repede 1 milion sa dea la cersetori , ca doar asta au fost si ei in tinerete .

Continuar leyendo

Oglinda

Imi place oglinda , iar voi sunteti cele mai tari , se stie :))..au o boala fetele astea cu facutul pozelor in oglinda, ce cred ca sunt mai frumoase ?sau vor sa li se vada telefonul cu care trage poza, sa vada dusmanul ce valoare are..

Continuar leyendo

Amintiri cu manelisti :))

Pe cand eram anul 1 la facultate si stateam in camin in Regie aveam la 2 usi de noi un tip care ne omora mai mereu cu manelele .El avea un obicei , la ora 7 dimineata cand se trezea deschidea usa si dadea drumul la manele tare .Trebuia sa ne facem dreptate , nu? L-am terorizat , sa inchida macar usa cand le asculta .Ce sa mai zic ca el cand se punea la masa isi dadea drumul la un film porno si isi punea o manea pe fundal .I se facea pofta mai mare daca vedea niste sloboz cum curge si vocea lui Guta sau Salam pe fundal .Combinatia perfecta , manelistul ce stie sa faca in afara de laba si sa manele ?aa sau injure , sa scuipe , sa promita ca o sa vorbeasca cu dezacorduri :)) .Mai erau o gasca care ocazional isi chemau un lautar sa le cante manele , si incepeau sa topaie si sa faca ca toate animalele din jungla si nu numai .Sa nu mai zic ca era si o discoteca unde se bagau numai manele, bine ca era ca mai scapam si noi de ei , se duceau acolo de nebuni .

Continuar leyendo

Babuin in actiune

Mai jos o sa vedeti un specimen care isi pune talentul de babuin manelist in actiune . Tipic , chica si fata care vine din dotare , pe care poti sa vezi ca e idiot de la o posta . Vad ca ai succes , canti prin toalete pe la scoala , toti cacatii te asculta .

Continuar leyendo

Maneaua in Romania

Mi-am adus minte de sondajul facut saptamanile trecute cum ca 60 si ceva la suta din tinerii din Romania prefera Taraf Tv .Deci o marea majoritate au coeficientul de prostie ridicat , mai sunt si manelisti cu capul pe umeri cum sunt si rockari dobotoci sau rapperi sau mai stiu eu ce .Nu poti neaparat judeca un om dupa haine , dar cand vezi un manelist il recunosti de la o posta .Cum ?Pai simplu , are pe el bluci sau pantaloni de stofa , pantofi cu cioc de rata sau adidasi de la Puma , sau din Europa xiang xi sau mai stiu eu ce .Bluzele iar trebuie sa contina mesaje grele , gen madre puta , gigolo italian sau desene cu sclipici , dragoni sau mai stiu eu ce . In dotare trebuie sa mai ai neaparat ochelarii de soare , niste fake uri de la Guci sau mai stiu eu ce , lantul de aur la gat , in general aurul acum il poarta doar manelistii .Pe cap trebuie sa aiba ori sapca ridicata in sus ori o freza sucara cu suvite de culoare galbena .
Fetele au inceput sa devina din ce in ce mai sclifosite si dornice de cat mai multe haine de firma fie ele fake uri sau nu . Prostia predomina pe la fete ce le vezi cu ceasuri Dolce and Gabanna , curele , ochelari de soare , blugi , cam tot ce se poate , trebuie sa se vada valoarea .Telefonul la fel , trebuie sa aiba clapa ca sa ridici clapa in basini si sa iti pui ochelari de soare si sa incepi sa gesticulezi in jur ca cea mai sucara femela , lumea e a ta ce sa mai , pe Loredana Groza au mintit o astia de la Pro Tv ca e a ei dar de fapt a ta este :)) .
Au fost cazuri in care pueam sa jur ca omul nu e manelist la prima vedere si cand colo era cu Guta pe felie .

Continuar leyendo

Haoleu cat haur am

Ceva de genul ."Stau bine, fata? Se vede si inelul ?" Inteleg ca ai haur la gat si pe maini , dar pe cine crezi ca impresionezi ?Specimene ca tine gasesti in fiecare satra , ca in rest nu cred

Continuar leyendo

2 grei

Din seria Tarzan , va prezint aceste specimene care nu sunt altceva decat niste pitipoance masculine , pe cine vor ei sa impresioneze ?ala mic ce face acolo , doarme ?bai trezirea si aratati muschii aia pe care nu ai :))

Continuar leyendo

Tarzan sub acoperire

Te faci la el o ia la fuga :)) , se vede cel putin Bruce Lee , ce Bruce Lee , Tarzan tuns si cu ochelari la ochi :)) , sper sa nu ne atace si pe noi extraterestrii pentru ca ne luam de cocalari .Daca cineva are ceva impostva inseamna ca se simte ...

Continuar leyendo

Clicky Web Analytics